Stafettvasan 2020

2019 deltag SportOffice i Stafettvasan för första gången. Vi hade väldigt roligt och skidåkningen i fäders spår var enastående. Att vi nådde Mora på 5:52 var mindre intressant men likväl en stark insats.

Så efter en sådan formidabel succé, stod det tidigt klart att SportOffice skulle ställa sig på startlinjen i Berga by även 2020. Men nu med två lag istället för ett.

Trots tveksamma förutsättningar från vädergudarna, hade Vasaloppsorganisationen fått till mirakulöst fina spår. Och vädret var alldeles gnistrande men tvåsiffriga minusgrader i starten och ca minus fem senare på dagen. Propagandaförhållanden för en fin skiddag kort och gott.

SportOffice mönstrade alltså denna dag två lag till start. Club SportOffice och SportOffice L’equipe. Båda kom iväg fint och uppe på myrarna välkomnades skidåkarna av en magisk soluppgång. Vi som satt i bilarna för transport till andra delsträckor var lite avundsjuka på de som åkte då.

Växlingarna avlösta varandra allteftersom dagen fortskred. Allt gick fint, alla hade kul och åkte glimrande. Och till slut var båda lag i mål i Mora. Fantastisk dag i vasaloppsspåret.

Nedan följer lite blandade bilder och filmklipp från dagen.

Ett laddat gäng innan start i Sälen
Två starka tjejer redo för sträcka två, i Mångsbodarna
Mot Risberg
Pyssel i logistikhubben i Hökberg
Väntan på sin tur i Oxberg
Och i mål, där vi tappat några lagmedlemmar som vänt mot Sälen och vidare igen.
”Segerbankett” del 1 i mässtältet i Mora
Segerbankett del 2, aka ”After ski”, i Trysil. Fageråsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *